Fira mundial del sector audiovisual

2019-11-07


"Fira" de Barcelona continua expandint-se. Aquesta entitat s'ha marcat un nou gol a l'portar un nou esdeveniment a Barcelona que, tot i no tenir tanta importància com el Mobile World Congress (amb 107.000 habitants) arrossega multitud d'empreses tecnològiques de el sector audiovisual.

Integrated Systems Europe (ISE), és la fira més gran d'el sector audiovisual i s'ha estat celebrant a Amsterdam durant els darrers anys (80.000 visitants per any).

A partir d'l'any 2021, la fira audiovisual més gran de món es traslladarà a la ciutat comtal. El sector tecnològic està en auge a Barcelona, ​​i la millor manera de fer-lo créixer és atraure salons com l'ISE, va dir Ada Colau.

Potser ISE, no es pot comparar en la quantitat de visitants de, per exemple, el Mobile World Congress, però si pot competir amb ell a nivell de professionals que acudeixen a la fira audiovisual.

El Mobile World Congress i la Integrated Systems Europe, coincidiran a l'almenys durant tres anys ja que la fira del Mòbils té contracte a l'mínim fins al 2023. Barcelona, ​​serà reforçada amb aquest gran esdeveniment i pujarà llocs en el rànquing de ciutats més tecnològiques de l'món; seva posició avantguardista, serà reforçada enfront de les altres ciutats del món.

L'organització d'aquest gran esdeveniment, comunica que aquest congrés tindrà data d'inici prevista de el 2 a el 5 de febrer de l'any 2021. En 10 anys, aquest congrés s'ha convertit en un referent en el sector audiovisual. Va començar tenint uns pocs milers de visitants a Ginebra (uns 3.000) a tenir més de 80.000 en l'actualitat.

ISE, s'ha convertit en l'esdeveniment audiovisual més gran de món, on a més de presentar productes innovadors de el sector, es comparteixen idees d'altres sectors que es complementen amb la indústria audiovisual.