Samsung presenta una nova pantalla basada en tecnologia Micro LED

2019-10-03

Les pantalla més comuns d'avui dia disposen d'una tecnologia LED. Després, hi ha una altra tecnologia anomenada OLED, amb menys consum energètic, més gamma de colors i més nitidesa.

Samsung, acaba de revolucionar la tecnologia audiovisual i promou una tecnologia anomenada Micro LED, que entre les seves noves prestacions presenta una característiques modulars, podent unir així diverses pantalles en una sola.

La totpoderosa corporació coreana, aposta per aquest tipus de tecnologia per al futur immediat, i per la seva creixent nombre de vendes en aparells de televisió sembla que no es quedarà enrere. És més, segur que els seus productes serna els precursors d'un altre tipus de tecnologia audiovisual.

Aquest tipus de pantalles (Micro LED) són fins i tot més primes que les pantalles OLED ja que no necessiten retroiluminació, ja que emeten la seva pròpia llum; per no dir que la qualitat d'aquest nou producte, és superior a qualsevol televisor de el món en l'actualitat.

No tenim data de llançament per a aquest producte, tot i així, Samsung comenta que serà al llarg de l'2019. El que si ens ha revelat aquesta empresa, és que podem tenir una pantalla amb un màxim de 219 polzades combinant diferents pantalles Micro LED de 75 polzades.